Vendéglátás - Hasznos
Édes Otthon vendéglő

"Van élet a kólán túl..."

Az édes otthon vendégasztal megálmodásánál az volt a fő szempont hogy a vendégeket olyan finomságokkal kínáljuk, amit magunk készítünk és magunk is megennénk (és ha marad meg is esszük…). Annak örülünk, ha a vendégeink elégedetten távoznak és alkalomadtán visszatérnek hozzánk.

Kínálatunkban mindig olyan italok és étkek szerepelnek, amelyekhez kapcsolni tudjuk a Lek-Vár-Lak termékeit, amiket szintén mi magunk készítünk. Törekszünk a változatosságra de a közönség által legkedveltebb ízek visszatérnek.

Fő mottónk az italoknál: "Van élet a kólán túl!..."

 

Néhány közönség-kedvenc limonádé:

Rózsavizes limonádé: Frissen facsart citrommal készült limonádé illatos, aromás vörös rózsa eszenciából. Hölgyek és leányok kedvence. Citromkarikával, citrom vagy menta fűvel díszítjük.

Gyümölcsözön limonádé: Citromos limonádé idény és fagyasztott gyümölcsökkel tarkítva, ami koktél kanál segítségével kikanalazható. Azoknak ajánljuk akik szeretnek "mazsolázni…".

Bodza limonádé: Általunk készített bodza szörp, frissen facsart citromlével, cukros szélű pohárban, citrommal, citrom vagy mentafűvel díszítve. Egy valódi klasszikus.

 

Szörpjeinkből készült alkoholmentes koktélok:

Málna koktél: Nagybörzsönyi málnából készült valódi málna szörpi gyümölcsdarabokkal, jéggel, citromfűvel.

Fekete Ribizli koktél: Az abszolút közönség-kedvenc. Jelleges, zamatos fekete ribizli szörp gyümölcsdarabokkal. A 2011-es Kisüsti pálinkafesztivál nemzetközi gyümölcsszörp kategória aranyérmese.

Fenyő koktél: Egy valódi különlegesség. Fenyő rügyből készült szörp, erdélyi recept alapján. Cukrozott pohárban, citrommal, citromfűvel.

 

Sütemények a lekvár jegyében:

- Szaftos citromos sütemény vanília fagylalttal, lekvárral, tejszínhabbal, fehér rumos körte öntettel. Ez a sütemény a védjegyünkké vált, sokan visszatérnek miatta.

- Somlói galuska Lek-Vár-Lak módra: klasszikus somlói kicsit extrázva rumos dió és pálinkás sárgabarack lekvárral.

- Meggyes lepény citromfüves meggy szósszal. Szaftos tésztájú gyümölcs lepény mindig aktuális gyümölcsbol.

- Főételek mindig igénytől és idénytől függően, leginkább hétvégén. (Babgulyás, sült csirke comb stb.)

 

Kávék és teák klasszikus és különleges variációkban.

Jeges kávé vanília fagylalttal

Tejhabos kávé varázs

Édes Otthon tea varázs (lekvárból készült gyümölcs tea)

 

Nyitva tartás

Sz-V: 10.00-18.00

Cím
2634 Nagybörzsöny Hunyadi tér 21.
Telefonszám
06/20 313 1090