Turizmus - Látnivalók
Nagybörzsönyi Evangélikus Egyházközség

Erős vár a mi Istenünk! Kedves Testvérek!

A Magyarországi Evangélikus Egyház Püspöki Tanácsának kérésére és a miniszterelnök kijelentése nyomán 2020. március 16-tól bizonytalan ideig, de legalább virágvasárnapig (2020. április 5.) a gyülekezeti hétközi alkalmaink és a vasárnapi istentiszteleteink elmaradnak.

A veszélyhelyzet időszakában interneten keresztül osztjuk meg a vasárnapi istentiszteletet, illetve a konfirmációi órák és a hittanórák is online kerülnek megtartásra. Emellett a vasárnapi igehirdetést nyomtatott formában is igyekszünk eljuttatni minden gyülekezeti tagunknak.

A lelkészi hivatalt a hagyományos módon nem tartjuk nyitva. Tisztelettel kérjük, hogy az ügyintézést telefonon folytassák le, illetve e-mail-eket, postai leveleket fogadunk (telefonszám: +36-20/824-9270). Szükség esetén szívesen állunk rendelkezésükre telefonon, lelkigondozás céljából is.

Kazuális szolgálataink közül a temetések kerülnek megtartásra, azonban csak szűk körben, rövidített liturgiával van erre lehetőség.

Tisztelettel kérünk mindenkit a felelős, jogkövető magatartásra, a szabályok betartására! Ezúton is köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

Erős vár a mi Istenünk!

Tisztelettel:

Barcsik Zoltán                                                           Sztanek Istvánné

lelkész                                                                        felügyelő

Rólunk: nagyborzsony.lutheran.hu