Turizmus - Szálláshelyek
Édes Otthon vendégház és vendéglő (Vendégház)

Bemutatkozás:

Rólunk

Amikor 2007-ben megvettük a falu központjában ezt a felújításra váró házat és a hozzá tartozó hatalmas telket nem is gondoltuk hogy mekkora fába vágjuk a fejszénket... Aztán szépen lassan kiderült! 2008-ban a Lek-Vár-Lak bemutatótermet és kisüzemet, 2010-ben az Édes Otthon kisvendéglőt és 2013-ban az Édes Otthon vendégszobákat készítettük el azoknak a kedves vendégeinknek akik értéklik a kreativitást, kézimunkát, egyediséget, nyugalmat és a szeretetteljes vendéglátást.

Sokszor hangoztatom, hogy a vendéglátást nem lehet tanulni! Ez egy adottság melyet kellő gondossággal és figyelemmel kell a vendég elé tenni...

Vendégszobáink kialakításában is fő szempont volt az egyediség és az otthonosság. A valamikor istállóként és terménytárolóként használt épületben 5 darab két személyes szoba került kialakításra. Szobáink mindegyike franciaágyas, 2 mosdóval rendelkező fürdőszobás kialakítású. A szobák hangulatuk és berendezésük szerint kapták nevüket. Úgy gondoltuk, hogy mivel az emberi ízlésvilág igen szerteágazó így legyen választási lehetőség hangulatok és praktikusság szerint. Az apró részletekre is megpróbáltunk figyelni. A szobák díszítését, belső hangulatát saját ötletek alapján, saját készítésű dolgokkal dobtuk fel! Hiszem, hogy a belefektetett energia és szeretet visszatükröződik és örömet tud vele okozni a nálunk megszállt vendégeknek!

Gyermekes családoknak szobáink közül kialakítottunk egy összenyitható variációt mely 4-5 fő részére ad pihenési lehetőséget.Részletekért kérje ajánlatunkat!

2 új szállásunk a kalandra vágyó nomád érzés kedvelőinek jött létre.A Flinstone ház egy rönkfaház jellegű 2 szobás szálláshely rönkbútorokkal,cserépkályhával,nagy terasszal,saját szalonnasütő hellyel.Nagyfüves placc előtte és kerti tó tőle pár méterre,béka kuruttyolással...

A Mongol jurta egy autentikus eredeti mongóliában készített lámaszőr szigeteléssel készült jurta,hatalmas rönk franciaággyal,kiskályhával,rusztikus fürdőszobával,faházas előtérrel.

. A teljes kikapcsolódásra vágyó vendégeknek rendelkezésére áll: pihenő tó, napozó ágyak, pihenő fotelek, szalonnasütő hely, tárcsán sütés,bográcsozás,ping-pong,billiárd,rex,baromfiudvar,házi kedvencek,mini kilátó, fedett parkolási lehetőség. Étkezést igény szerint tudunk biztosítani.

Nagy szeretettel várjuk azokat a vendégeket akik vidéki nyugalomra és igényes,személyes vendéglátásra vágynak!

"Legyen a házikónk kis időre tiéd, szívedben vidd el otthonunk melegét!"

 

 

 

Üzemeltető
Schváb Mónika
Levelezési cím
2634 Nagybörzsöny, Ságvári utca 25.
Szállás címe
2634 Nagybörzsöny, Hunyadi tér 21.
Telefonszám
+36-20-40-55-904
E-mail
lekvarlak@gmail.com
Nyitva tartás
Egész évben
További leírás, galéria

Tengerész szoba
Hangulatában és berendezésében a tengerparti életérzés kedvelőinek próbáltunk kedvezni ezzel a vidám hangulatú csupa kagyló, csupa tenger kiegészítős szobával.
Szoba ára: 12.600ft/éj/2fő(reggelivel és IFA-val).Egy éjszaka esetén 2000ft felár.

 

Romantikus szoba
Fenyő parasztbútorokkal berendezett,madeira díszítésű csipkés szoba az apró részletek kedvelőinek.
Szoba ára: 12.600ft/éj/2fő(reggelivel és IFA-val).Egy éjszaka esetén 2000ft felár.

 

Afrikai szoba

Faszobrok, álarcok, egyszóval szavannai életérzés indonéz franciaággyal és egy roppant vidám rózsaszín fürdőszobával
Szoba ára:12.600ft/éj/2fő(reggelivel és IFA-val).Egy éjszaka esetén 2000ft felár.

 

Indiai szoba
Az abszolút harmóniára vágyóknak egy indiai hangulatban berendezett bordó tónusú szoba elefántokkal, álarcokkal és egy pezsgőfürdős, mozaikos fürdőszobával.
Szoba ára: 14.600ft/éj/2fő (reggelivel és IFA-val). Egy éjszaka esetén 2000ft felár.

 

Retro szoba
Porcelán fejű babák, retro coca-cola képek, hintaló és egy remek gondolkodó-kanapé.
Szoba ára: 12.600ft/éj/2fő(reggelivel és IFA-val).Egy éjszaka esetén 2000ft felár.

 

Az ár tartalmazza minden szobánál:
az Idegenforgalmi Adót
a reggeli étkeztetést az Édes Otthon Vendéglőben
a napágyas pihenő és a fürdőtó ingyenes használatát

 

 

Étkezési lehetőség
van