Vendéglátás - Hasznos
Malomkert Étterem és Panzió
Malomkert Étterem és Panzió

MALOMKERT ÉTTEREM 

Szeretnénk, ha nálunk mindenki megtalálná a fogához és pénztárcájához illő fogásokat, kifogástalan kiszolgálással, kellemes környezetben, jó hírét terjesztve a Malomkert Étterem vendégszeretetének.

Külön figyelmet fordítunk vegetáriánus és különböző étel érzékenységben szenvedő vendégeinkre is. Jó időben a kinti grillen, szabadtűzön készült ételeinkkel kedveskedünk a fáradt vándoroknak. Az étteremhez tartozó galéria részen kipróbálhatja kávé- és tea különlegességeinket hangulatos, nyugtató zene mellett. A gyerekkel érkezőket szoptató- és pelenkázó szoba, etetőszék, gyerek evőeszközök várják.

Rendezvény- és konferenciatermünk kitűnő otthona lehet esküvőknek, osztálytalálkozóknak, családi rendezvényeknek, éppúgy, mint üzleti konferenciáknak, tréningeknek. Konferenciatermünk befogadó képessége 160 fő, galéria részünkön további 90 fő elhelyezésére alkalmas szekció termek találhatóak.

A nagybörzsönyi vendégházakban megszállt vendégek étkeztetését is vállaljuk kedvező áron, igényelhetnek félpanziós ellátást, külön reggelit vagy menü ebédet. Az étkezési igényeket célszerű 1-2 nappal előre jelezni az alábbi elérhetőségeken. Étlapról történő étkezés esetén a végszámlából 10% kedvezményt adunk.

Árak:

Étterem nyitva tartása:

Nyári: április 01-november 01. között

H-V: 11-22 óráig

Téli: november 02-március 31. között

V-CS: 11-21 óráig, P-SZ: 11-22 óráig

A konyha 30 perccel előbb zár, mint az étterem.

Asztalfoglalás:

Cím
2634 Nagybörzsöny Hunyadi tér 18.
Telefonszám
+36 70 315 0886, +36 20 420 4112
További leírás, galéria