Kereskedelem - Hasznos
OSZI élelmiszerbolt

OSZI élelmiszer bolt:

Foglalkozunk tej, tejtermék, kenyér és pékáru, zöldség és mirelit valamint vegyi áru értékesítésével. Minden szerdán friss sertés és friss baromfi hús érkezik. Az üzletben bankkártyával és Erzsébet étkezési utalvánnyal is fizethet.

Saját készítésű füstölt termékek … én tudom, hogy mit eszem, és ÖN?

Kis kézműves feldolgozónkban a sertésekből a régi hagyományokat követve készítjük el a különféle gasztronómiai csodákat. Csodák ezek, hiszen a mai világban nagyon nehéz olyan ételhez jutni, ami ne a gyors előállításról, a mű anyagok és adalékok tömkelegéről szólna.

Nos, nálunk ezt a csodát megtalálja. A régi idők ízvilága, a hagyományos bükkfával való füstölés, valamint a megfelelő idejű érlelés mindezen csodát segíti elő.

Saját készítésű kézműves termékeinknél nem kerül felhasználásra semmiféle tartósítószer, adalékanyag, ízfokozó, de még nitrit sem! Külön hangsúlyt fektetünk a kézzel pucolt fokhagymára valamint az adalékmentes sóra melynek kálium tartalma is elhanyagolható. Garantáljuk, hogy csakis magyar sertésből dolgozunk, melyek előélete is nyomon követhető és ellenőrizhető.

e-mail: oszibolt©invitel.hu

Nyitva tartás:
H-P : 6 – 17-ig
Szo : 6 – 12-ig
Vas : Zárva

Cím
2634 Nagybörzsöny Kossuth utca 17.
Telefonszám
06/27 378 046 06/30 436 6123