Turizmus - Szálláshelyek
Szent Orbán Erdei és Wellness Hotel (Panzió)

Szent Orbán Erdei és Wellnes Hotel

A 4 csillagos Szent Orbán Erdei és Wellness Hotelnek különleges megjelenésű és illatú farönképület ad otthont. Budapesttől 70 km-re, a Börzsöny szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található. Azon vendégek számára kínáljuk magas szintű szolgáltatásainkat, akik a természet szépségeinek élvezete mellett gondtalanul és aktívan szeretnének pihenni.

Egy aktív nap után lazítson a Patakpart wellness részlegünkben, ahol igazi relaxáló élmények várják. A hotel éttermének hangulata és egyedi világítása ill. építészeti megoldásai különleges atmoszférát nyújt az ételek élvezete mellett. Elismert szakácsaink és szolgálatkész felszolgálóink magyar ételek és italok széles választékát kínálják.

Nyáron a szállodánk szabadtéri strandja 25 méter hosszú, feszített víztükrű, úszó- és gyermekmedencével, koktélbárral és gyönyörű kilátással várja a hűsölni vágyókat. Hamisítatlan erdei környezetben komplex indoor és outdoor szolgáltatásokkal kínálunk tökéletes helyszínt bármely típusú üzleti, vagy csapatépítő rendezvény részére.

Üzemeltető
Pannon Hotel Menedzsment Kft.
Levelezési cím
2625 Kóspallag Pf. 1.
Szállás címe
2625 Kóspallag, Nagyirtáspuszta
Telefonszám
+36 27/378-034, +36 30/722-1803
E-mail
szentorban@szentorban.hu
További leírás, galéria

 

 

Étkezési lehetőség
van