Turizmus - Szálláshelyek
Hétszilvafás vendégház (Vendégház)
Hétszilvafás vendégház

Látogasson el hozzánk vendégszeretetünkért és a környezeti szépségekért. Kóstolja meg saját készítésű termékeinket vagy falusi vendégasztalunkat.

A vízimalom közelében található 4 napraforgós besorolású vendégház 10 fő elhelyezésére alkalmas. Megtalálható Kossuth utca 19-21 szám alatt.
A falu belterületén lévő épületek, több lakóházból álló hosszú házak.
Falusi turizmushoz kapcsolódóan szállást biztosítunk. Két független egységet alakítottunk ki, az egyik egy szoba, konyha és fürdővel ellátott, a másik két külön szoba, melyekhez külön fürdő tartozik, de közös előtérrel (konyhával).
Mindkét épületben főzési lehetőséget is biztosítottunk. Az épületek földszintes, nyeregtetős parasztházak, amelyek jellegét és külső megjelenését, továbbá a szobák pórfödémes kialakítását megtartottuk, csak belső átalakításként fürdő helyiségeket alakítottunk ki a mai vendég igényeihez igazodva, de a régi parasztház hangulatát bútorozással és belső díszítéssel megtartottuk.

A szobák szükség esetén pótágyazhatók. A vendégeknek két jól felszerelt konyha áll rendelkezésére (hűtő és mikro is van). A vendégház egész évben üzemel. Zárt parkolási lehetőség az udvarban.

TV, Kábel TV, WiFi lefedettség, Pótágy, Hűtő, Fürdőszoba szobánként, Grill, Bogrács, Kert, Kerti bútor, Borospince borkóstolás, Szép kártyát elfogadunk, Nyugodt környezet, Gyermekbarát, Programok, kirándulások szervezése, Háziállat nem hozható.

www.hetszilvafas.hu

Üzemeltető
Paulikné Szarka Krisztina
Levelezési cím
2634 Nagybörzsöny, Kossuth utca 23.
Szállás címe
2634 Nagybörzsöny, Kossuth utca 19-21.
Telefonszám
27/378-046, , 30/410-27-04 ,30 436 6123
E-mail
oszibolt@invitel.hu
Férőhelyek száma
10 fő
Ár
http://www.hetszilvafas.hu/foglalas/
Szállásdíjak 2021 évben az árak /fő/ éjszaka értendők.
0 – 3 éves korig : 0.-ft
3 – 14 éves korig : 2800.-ft

1 fő esetén 4.500,-ft/fő/éj+IFA
2 vagy több fő esetén 4.000,-ft/fő/éj+IFA
Nyitva tartás
Egész évben
További leírás, galéria

 

 

 

Elfogadjuk:

vendégházunkban – MKB, OTP, K&H Széchenyi Pihenőkártyákat

az üzletben és a kemencés vendéglátásunknál – Erzsébet étkezési utalványt

Étkezési lehetőség
van