Turizmus - Szálláshelyek
Padláskincsek vendégház ()
Padláskincsek vendégház

Padláskincsek vendégház

Vendégházunk a számos látványosságot felsorakoztató, és több túraútvonalat keresztező Nagybörzsöny központjában, mégis egy csendes utcában kínál szállást. A vendégház akörnyékre jellegzetes, sváb stílusjegyeket őrző épület, amelyet teljes körűen felújítottunk, hogy a modern kor elvárásainak is megfeleljen. Két egybenyitható, de külön bejáratú lakrésszel (előszobával, hálószobával, két különfürdőszobával), és egy jól felszerelt (főzőlap, légkeveréses sütő, mosogatógép, mikró,vízmelegítő, botmixer, stb.) konyhával / étkezővel láttuk el. A kertben egy "sütögető" épület kapott helyet, amelyben bográcsozni, grillezni, étkezni egyaránt lehet, akár rosszabb idő esetén is. A ház kényelmét - mindkét hálószobában - síkképernyős TV-k és internet növelik. Berendezését tekintve az autentikus bútorokat modern elemekkel egészítettük ki. Az ágyak, a matracok és az ágyneműk is modernek / újak.   7 vendég számára tudunk szállást biztosítani.

A közelben található kisbolt, étterem, dohánybolt, ajándékbolt. Nagybörzsönyben a 4 templom, és a vízimalom mellett a tájházat, a lepénysütőket, a lekvárfőzőt mindenképpen érdemes megtekinteni.

A Nagybörzsönyi Erdei Kisvasút festői környezetben Nagyirtás pusztán, Márianosztrán keresztül egészen Szobig közlekedik, remek kikapcsolódást biztosítva az egész családnak. Érdemes meglátogatni a falu határában, szép környezetben található horgásztavat is. A Vendégháztól 10 perces kellemes sétával érhető el az állatsimogató, amely igen népszerű kisgyermekes program!

Üzemeltető
Kirsch Tatjána
Levelezési cím
2634 Nagybörzsöny, Kossuth u. 25.
Szállás címe
2634 Nagybörzsöny, Kossuth u. 27.
Telefonszám
20-361-1310
E-mail
padlaskincsek@gmail.com
Férőhelyek száma
7 fő
Ár
A teljes ház egyben kiadó.
1-3 Fő számára 28 eFt / éj + IFA
4-7 Fő számára 35 eFt / éj + IFA
Fenti árak tájékoztató jellegűek! A hétköznapi, illetve további létszám-függő kedvezményekhez
adja meg a foglalása részleteit honlapunkon:
http://www.padlaskincsek.hu/arak/
További leírás, galéria